Αρχική Σελίδα Σχετικά με εμάς

Ιστορία

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4 5 6 7

Zigong Ka Wah Handicrafts Manufacturing Co., Ltd.

   Είμαστε κατασκευαστής με το εργοστάσιό μας, που ίδρυσε το 2011, παράγει περισσότερο από χιλιάδες δεινόσαυροι που ετησίως έχουν εξαχθεί σε περισσότερες από 30 χώρες. 

Ήμαστε κύριοι της άδειας/σωστός της εξαγωγής που εξέδωσε από την κυβέρνηση.

Η επιχείρησή μας έχει μια ώριμη γραμμή παραγωγής, αυστηρά ποιοτικός έλεγχος και καλά εκπαιδευμένες πωλήσεις & ομάδα υπηρεσιών μεταπώλησης που εγκωμιάζονται ιδιαίτερα από τους πελάτες.

Εμπορικό σήμα: Kawah

Κύρια προϊόντα: Δεινόσαυρος ηλεκτρονικό εφέ, ζώο Animatronc, έντομα ηλεκτρονικό εφέ, κοστούμι δεινοσαύρων, γύροι δεινοσαύρων, απολίθωμα δεινοσαύρων, κ.λπ.

Κίνα Zigong Ka Wah Handicrafts Manufacturing Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Κίνα Zigong Ka Wah Handicrafts Manufacturing Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

Κίνα Zigong Ka Wah Handicrafts Manufacturing Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

 

Η βιοτεχνία Kawah Zigong που κατασκευάζει τη Co., ΕΠΕ βρίσκεται στην πόλη Zigong, νότος Sichuan, ο οποίος είναι διάσημος για το έδαφος των δεινοσαύρων.

Στη αναπτυξιακή διαδικασία της επιχείρησης, η τεχνολογία Kawah έχει εμμείνει πάντα στην αποστολή εμπορικών σημάτων «της δημιουργίας του ηγέτη της βιονικής βιομηχανίας προσομοίωσης και της μεταφοράς του τοπικού πολιτισμού δεινοσαύρων Zigong», που προσπαθεί για πρώτης τάξεως, και που καταβάλλει κάθε προσπάθεια να δημιουργηθεί το πρώτο εμπορικό σήμα της προσομοίωσης της Κίνας βιονικό.

Η επιχείρηση έχει καινοτομήσει παραδοσιακή χειρωνακτική τέχνη Zigong και μοντέρνος ηλεκτρονικός οργανικός συνδυασμός τεχνολογίας της διαδικασίας παραγωγής, γιατί η ανάπτυξη του εμπορικού σήματος Kawah άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο!

 

Το ταξίδι μέσω του χρόνου και χώρου, απολαμβάνει την αρχαία γοητεία! Τεχνολογία Kawah για σας για να δημιουργήσεις έναν τέλειο «κόσμο ονείρου», με την έξοχη τεχνολογία για να δημιουργήσει τα ρεαλιστικά προϊόντα. Η επιχείρησή μας είναι γνωστή ως ιουρασικό «reproducer». Τα προϊόντα μας εξάγονται σε πολλές χώρες σε ειρηνικοασιατικό, Ευρώπη, Αμερική και ούτω καθεξής, γιατί οι άνθρωποι από όλο ο κόσμος έφεραν την αρχαία κλήση για τους χαιρετισμούς δεινοσαύρων.

Εξερευνήστε τον αρχαίο, μακρυά από την επίσπευση και το μαξιλαράκι των σύγχρονων πόλεων, Kawah μαζί με σας στο μυστήριο κόσμο των δεινοσαύρων!

 

Καλωσορίστε όλους τους φίλους έρχεται να επισκεφτεί το εργοστάσιό μας!  

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : Kawah

Ιδρύθηκε Έτος : 2011

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

ιστορία της εταιρίας

Είμαστε κατασκευαστής με το εργοστάσιό μας, που ίδρυσε το 2011, παράγει περισσότερο από χιλιάδες δεινόσαυροι που ετησίως έχουν εξαχθεί σε περισσότερες από 30 χώρες.

Η επιχείρηση καλύπτει μια περιοχή 20 MU (περίπου 13000 τετραγωνικά μέτρα), το υπάρχον προσωπικό περισσότερων από 100 ανθρώπων, η ισχυρή ομάδα παραγωγής μπορεί σύμφωνα με τη συγκεκριμένη κατάσταση του πελάτη, το ολόκληρο πρόγραμμα, παρέχει το αγοράς αξιολόγησης θεμάτων δημιουργικό προϊόντων αντίγραφο δημοσιότητας μέσων σχεδίου ειδικό, συγχρόνως συμπεριλαμβανομένου του σχεδίου της μηχανικής ανάπτυξης λογισμικού σχεδίου κυκλωμάτων σχεδίου επίδρασης σκηνής δράσης και άλλων υπηρεσιών.

 

Κίνα Zigong Ka Wah Handicrafts Manufacturing Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Από το 2011, Kawah ήταν μέσω πλήρων οκτώ ετών. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, δοκιμάσαμε τη θύελλα, που περπατήθηκε μέσω του τραχιού, και βεβαιώσαμε το θαύμα.
Το 2019, ένα εξαιρετικό έτος, κατά τη διάρκεια φέτος, φιλοξενήσαμε την Τουρκία, την Ιταλία, το Μεξικό, τη Γαλλία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, τη Ρωσία, τη Νότια Κορέα, την Ιαπωνία, τη Χιλή, τη Σαουδική Αραβία και άλλες χώρες.
Πάντα πιστεύουμε ότι η ικανοποίηση πελατών, άφησε το υπόλοιπο πελατών σίγουρο, άφησε την άνεση πελατών, αυτό είναι το Jiahua μας, μια διαφορετική επιχείρηση.
Το 2020, και από τότε, Kawah είναι πρόθυμο να ενώσει τα χέρια με σας. Να περάσει από τους διαφορετικούς χρόνους από κοινού.
Εδώ, δεν ξεχνάμε την αρχική καρδιά εδώ περιμένουμε ειλικρινά εδώ, για πάντα ο συνεργάτης σας.

υπηρεσία της εταιρίας

Ο δεινόσαυρος ηλεκτρονικό εφέ και τα ζωικά προγράμματά μας έχουν εκτεθεί άνω των 20 χωρών σε όλο τον κόσμο.

Όπως οι ΗΠΑ, UK, Ιταλία, Δανία, Γαλλία, Πολωνία, Τουρκία, Καζακστάν, Ρωσία, Γουατεμάλα, Ρουμανία, Αυστραλία, Ισπανία, Χιλή, Βενεζουέλα, Ιαπωνία, Μεξικό, Σαουδική Αραβία,

Κορέα, Πακιστάν, Μαλαισία, Σιγκαπούρη και Ινδονησία κ.λπ…

Καλωσορίζουμε ειλικρινά τους φίλους που ενδιαφέρονται για τις παραγωγές ηλεκτρονικό εφέ μας επισκέπτονται το εργοστάσιό μας για τις επιχειρησιακές διαπραγματεύσεις. Στο εργοστάσιό μας, θα καταλάβετε περισσότερες επαγγελματικές λεπτομέρειες.

Αφότου τελειώνουμε το ζώο ηλεκτρονικό εφέ, είναι επίσης διαθέσιμο για τον έλεγχο και την εξέταση.

Με τις αδιάλειπτες προσπάθειες, κάναμε μια μεγάλη βοήθεια στους πελάτες μας για να κάνουμε τον επιτυχή δεινόσαυρο ηλεκτρονικό εφέ ή το ζωικό πρόγραμμα!

Κίνα Zigong Ka Wah Handicrafts Manufacturing Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Όλα τα προϊόντα είναι ανεξάρτητα προγράμματα τοπίων πάρκων δεινοσαύρων σχεδίου έρευνα και development.we και σχέδιο σκηνής σύμφωνα με την απαίτηση πελατών.

 

Ομάδα επιχείρησης

Πεπειραμένα μέλη ομάδας: Συμμετέχων στη βιομηχανία δεινοσαύρων για περισσότερο από 12 έτη.

 

Κίνα Zigong Ka Wah Handicrafts Manufacturing Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Κίνα Zigong Ka Wah Handicrafts Manufacturing Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1